Kategoriler
Proje Haberleri

Alphan İnşaat Bayraktar Evleri satışları devam ediyor

Alphan İnşaat Bayraktar Evleri projesinde fırsattan yararlanacağınız son 5 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde yer alan daireler modern tarzda yapılandırılmıştır. Kayseri konut projesinde yer alan daireler 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca Alpan İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki 3+1 tip daireler brüt 180 metrekare, net olarak ise 135 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Alpan İnşaat Bayraktar evleri projesi genel olarak uygun fiyatlıdır. Konut projesinde kalan son 5 adet konutun satışları devam etmektedir. Projede yer alan dairelerden 1. katta bulunan 2 adet 3+1 dairenin fiyatı 490 bin lira civarındadır. 7. Katta bulunan 3+1 dairenin fiyatı 540 bin lira civarındadır. 9 katta bulunan 3+1 dairenin fiyatı 560 bin lira civarındadır. Son olarak 10 katta bulunan 3+1 dairenin fiyatı ise firma tarafından 520 bin lira olarak belirtilmiştir. Bu fiyatlardan yararlanarak sizler detaylı bilgi sahibi olabilir ve ev satışı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Altan İnşaat Bayraktar Evleri ve Dış Yapısı Hakkında

Alphan İnşaat Bayraktar evleri trafiksiz olan ve ulaşımının kolayca sağlanabileceği bir konuma sahiptir. Aynı zamanda merkeze yakın olması da Kayseri’de yaşayan ve evden gidiş dönüş yapan insanlar açısından kolaylık sağlar. Havaalanına olan uzaklığı neredeyse 2 dakikadır. Merkezde olan uzaklığı yaklaşık olarak 7 dakikadır. Aynı zamanda AVM’leri olan uzaklığı ise neredeyse 5 dakikadır. Gideceğiniz hastanelere de çok kısa bir sürede varabilirsiniz. Binanın neredeyse bütün cepheleri açıktır ve sosyal yaşam alanları da çevresinde bulunmaktadır. Aynı zamanda yeşil alanlarının bulunduğu bu evin konumu iyi olarak nitelendirilebilir.

Alphan İnşaat Bayraktar Evin İç Yapısı Hakkında Bilgi

Özenle ve müşteri memnuniyetine önem vererek tasarlanmış evin iç yapıları oldukça dikkat çekicidir. Balkonların genişliği de göze çarpmaktadır. Ayrıca 13 metrekare olan balkonlarda +1 olarak oda kazandırıldığı projede söylenmektedir. Ayrıca mutfaktaki geniş tezgahlarda ilgi çeken özelliklerinden biridir. Geniş ve ferah olan odaları konumu sayesinde odaların güneş alma durumu ve tasarımı bu projenin en dikkat çeken özelliklerindendir.

Alpahan İnşaat Bayraktar Evleri genel anlamda müşterinin ihtiyaçları kapsamında tasarlanarak yapılandırılmıştır. Aynı zamanda projenin 2021 yılı sonlarına doğru tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için 0 (507) 081 73 03 numarayı arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…