Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alpiş Aden House projesindeki satışlar devam ediyor

Alpiş İnşaat tarafından geçtiğimiz yılın haziran ayında tamamlanan Alpiş Aden House projesindeki satışlar, sürüyor. Bursa’nın Osmangazi ilçesine konumlandırılan projede 5 katlı sekiz blok içerisinde 690 adet daire bulunuyor.

İstanbul Caddesi’nde bulunan projede, 20 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa parselinin 13 bin 500 metrekarelik alanı, peyzaja ayrıldı. Çalışmalarına 2017 yılının haziran ayında başlandığı projedeki 2 dönümlük alanda, ticari üniteler bulunuyor.

Alpiş Aden House projesinde eğlence alanları

İçerisine kapalı otoparkı da alan projede, Hobi bahçeleri, kapalı yüzme havuzları, spor salonları, Türk hamamları ve saunalar bulunuyor. Süs havuzlarının site alanına estetik değer kattığı projede açık çocuk oyun alanı ve kapalı çocuk oyun alanı da yer alıyor.

Sosyal tesis alanlarının da kurulduğu projedeki sinema salonu, konut sakinlerine hizmet veriyor. Projede, ayrıca, karaoke ve PlayStation salonu ve kafeterya da mevcut durumda bulunuyor.

Projenin çevresinde neler var?

Alpiş Aden House projesi, Bursa’nın merkezî konumlarından birinde bulunuyor. Kent Meydanına 5 ve Bursa Terminaline ise 3 dakikalık mesafede yer alan proje, metro istasyonuna 30 metrelik uzaklıkta.

Alışveriş merkezlerini çevresine alan proje alanından İstanbul’a 45 dakikada gidilebiliyor. Uludağ’a 30 dakika süren projenin alanından Budo iskelesine 15 dakikada gidilebiliyor.

Çalışmalarının 30 Haziran’da bittiği belirtilen proje alanından İstanbul – İzmir otobanına gidilebilen bağlantı noktasına ise 5 dakika sürebiliyor.

Alpiş Aden House projesindeki daire tipleri

Projede sekiz farklı konut tipi bulunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerden birer tip yer alıyor. Bir odalı ve bir salonlu Resindence daire tipi, brüt 98,4 metrekarelik alana sahip. Projedeki iki odalı ve bir salonlu evler, brüt 136,2 metrekare.

Konut ve ticari üniteleri içine alan 2,5+1 Residence daire tipi, 167,64 metrekare ve 121,8 metrekare büyüklüklerinde olmak üzre iki seçenekte bulunuyor.

Projedeki 3+1 ve 5+1 daire tipleri

Alpiş Aden House projesindeki 3+1 daireler 154,2 metrekare, 3,5+1 daireler 189,24 metrekare, 5+1 Dubleks tipi daireler brüt 280,8 metrekare ve 5,5+1 Dubleks tipindeki daireler ise brüt 344,4 metrekarelik alana sahip.

Satış Ofisi Adres: Yalova Yolu ( As Merkez Karşısı ) No 568 Osmangazi / Bursa

Telefon: 444 6 757

Taşınmaz Haber