Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alpiş İnşaat projelerinde erken teslim heyecanı

Bursa’da inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Alpiş İnşaat tarafından hayata geçirilen Alpiş Aden House ve Alpiş Hünkar Konakları projelerinde teslimler yaklaştı.

Planlanandan 1 yıl  önce teslim edilecek olan, İstanbul Caddesi üzerinde yer alan Alpiş Aden House projesinin iki ay içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Alpiş Aden House projesinde 31 Ekime kadar devam eden yüzde 15 indirim ve yüzde 0.99 faiz kampanyası başlatmış, kampanya süresine dairelerin yüzde 20’sinin satışı da gerçekleştirildi.

Hem Alpiş Tuana Evleri projesi hem de Alpiş Aden House projesinde yabancı yatırımcıların ilgili büyük oldu.

Alpiş İnşaat bu projelerin dışında yine Bursa’da İstanbul Caddesi üzerinde 3 bin daire, hastane, otel ve ticari ünitelerden meydana gelen yeni bir proje hayata geçirecek.

İstanbul Caddesi üzerinde Alpiş Tuana Evleri projesinin yanında yer alan 20 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Alpiş Aden House projesi 8 blokta toplam 690 adet daire ve ticari üniteden

1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 5+1 ve 5,5+1 tipinde dairelerden meydana gelen Alpiş Aden House projesindeki dairelerin alanları ise 66 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiyor.

Alpiş Aden House projesinde yüzme havuzları, spor alanları, çocuk oyun alanları, sinema salonu, oyun salonları, kafeterya, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Odunluk’ta hayata geçirilen Alpiş Hünkar Konakları projesi 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 3 blokta toplam 30 adet daireden meydana geliyor. Projede 4,5+1 normal daire, 5,5+1 bahçe dubleks ve 6+1 çatı dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Alpiş Hünkar Konakları projesinde Türk hamamından saunaya, fitness salonundan ısıtmalı yüzme havuzuna kadar bir çok sosyal alan yer alıyor.

Hüdavendigar Kent Parkı karşında yer alan Alpiş Hünkar Konakları projesi iş merkezleri, hastaneler, AVM’ler, Helitaksi ve Atatürk Kent Ormanı gibi yerlere birkaç dakika mesafede yer alıyor.