Kategoriler
Proje Haberleri

Alteras banka kredisine uygun

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, M. Alemdar Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Alteras konut projesi, toplam 7 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta 78 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 78 metrekare ila 178 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Konut projesindeki bloklar, 8 katlı olarak tasarlandı.

Alteras konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 678 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Yüzde 10’u satılan konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Alteras konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Konut projesinin yüzde 70’i yeşil alanlara ayrıldı.

Asansörlü olan konut projesinde teras ve balkon var. Deposu da bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, ulaşım olanaklarına da yakın bir noktada yer alıyor. Proje; Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Ataşehir’e komşu konumda inşa ediliyor.

Konut projesi; Kadıköy’e 30 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23 dakika, FSM Köprüsü’ne 22 dakika, Çekmeköy metro durağına 7 dakika, Şile Otoyolu’na 7 dakika, TEM Otoyolu’na ise 11 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Alteras konut projesi, Sevenler Caddesi Telli Sok. No: 1/2 Sancaktepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0549 621 20 40 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.