Kategoriler
Proje Haberleri

Alteras Sancaktepe fiyat listesi

M. Alemdar Yapı firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda Sancaktepe İlçesi’nde hayata geçirilen Alteras Sancaktepe konut projesinde satılık daire fiyatları 580 bin TL’den başlıyor. Alteras Sancaktepe fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

7 bin 650 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen  Alteras Sancaktepe projesi 2 konut bloğundan meydana geliyor. Projede 2 konut bloğunda toplam 78 adet daire yer alıyor. Alteras Sancaktepe projesinde 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan konutların alanları ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Konut projesindeki bloklar, 8 katlı olarak tasarlandı.

M. Alemdar Yapı tarafından İstanbul, Sancaktepe’de 7 bin 650 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi iki blokta toplam 78 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 2+1 tip daireler 83 metrekare ve 108 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 3+1 tip daireler ise 170 metrekare ve 239 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Alteras Sancaktepe fiyat listesi

Konut projesinde yer alan 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 580 bin TL’den başlıyor 790 bin TL’ye kadar yükseliyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 760 bin TL’den başlıyor 1 milyon 400 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projedeki 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 575 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yer alan 4.5+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 450 bin TL’den başlıyor.

Alteras Sancaktepe sosyal alanları neler?

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal alanlar yer almaktadır. Konut projesinin yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmış durumda.

Asansörlü olan konut projesinde teras ve balkon yer almaktadır. Deposu da bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Alteras Sancaktepe nerede?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Yaşamın başladığı proje Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Ataşehir’e komşu bir konumda bulunuyor.

Konut projesi Kadıköy’e 30 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23 dakika, FSM Köprüsü’ne 22 dakika, Çekmeköy metro durağına 7 dakika, Şile Otoyolu’na 7 dakika, TEM Otoyolu’na ise 11 dakika mesafede hayata geçirildi.

Adalet Caddesi ile Zorgül Sokağının kesiştiği köşede yer alan Alteras Sancaktepe projesi Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi, Zorgül Sokak, No:1  Sancaktepe / İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0549 621 20 40 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.