Kategoriler
Proje Haberleri

Alteras Sancaktepe satışları devam ediyor

Konut projesi M. Alemdar Yapı firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Sancaktepe İlçesi’nde hayata geçirilmiştir. Alteras Sancaktepe konut projesinde satılık daire fiyatları 850 bin TL’den başlıyor. Sancaktepe konut projesi ile ilgili detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

7 bin 650 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Alteras Sancaktepe projesi 2 konut bloğundan meydana geliyor. Projede 2 konut bloğunda toplam 78 adet konut yer almaktadır. Sancaktepe konut projesinde 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan konutların alanları ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesindeki bloklar, 8 katlı olarak tasarlanmıştır.

İstanbul konut projesi M. Alemdar Yapı tarafından İstanbul, Sancaktepe’de 7 bin 650 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi iki blokta toplam 78 adet konuttan meydana gelmektedir. Projede 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1 ve 4.5+1 penthouse daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca projedeki 2+1 tip daireler 83 metrekare ve 108 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise 170 metrekare ve 239 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Alteras Sancaktepe fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.  2+1 tip dairelerin fiyatları 975 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Sancaktepe konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 950 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Projedeki brüt 244 metrekarelik 4.5+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise 2 milyon 050 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede sosyal alanları neler?

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede sauna, Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik, açık otopark ve yürüyüş parkuru mevcuttur. Sancaktepe konut projesinin yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmıştır.

Asansörlü olan konut projesinde teras ve balkon yer almaktadır. Deposu da bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Ayrıca konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmiştir.

Alteras Sancaktepe nerede?

Yaşamın başladığı proje Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Ataşehir’e komşu bir konumda bulunmaktadır. Konut projesi Kadıköy’e 30 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 27 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23 dakika, FSM Köprüsü’ne 22 dakika mesafededir. Ayrıca Çekmeköy metro durağına 7 dakika, Şile Otoyolu’na 7 dakika, TEM Otoyolu’na ise 11 dakika mesafede yer almaktadır.

Konut projesi Adalet Caddesi ile Zorgül Sokağının kesiştiği köşede yer almaktadır. Ayrıca Alteras Sancaktepe projesi Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi, Zorgül Sokak, No:1  Sancaktepe / İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0549 621 20 40 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumdadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız.