Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Altın Orman Konutları’nda satışlar başladı

Bir Gordion Grup iştiraki olan Gürtaş İnşaat tarafından İzmir, Bornova’da inşasına başlanan Altın Orman Konutları projesinde satışlara başlandı.

19 Nisan 2018 tarihinde basın lansmanı, 21 Nisan 2018 tarihinde ise İzmir’liler için basın lansmanı düzenlenen Altın Orman Konutları projesinde lansmanın ardından satışlara başlandı.

Her iki lansman da İzmir, Bornova, Altındağ semtinde, Altın Orman Konutları projesinin inşa edileceği alan üzerinde gerçekleşti.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Altın Orman İzmir projesinin lansmanı 19 Nisan 2018 Perşembe günü sabah 10.00’da başladı. Basın lansmanından sonra tanıtım ofisinde bulunan 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler gezilerek daireler hakkında bilgi verildi.

Basın mensuplarından sonra 21 Nisan 2018 tarihinde bu sefer İzmir’lilerle buluşmak için Altın Orman Konutları için bir lansman daha düzenlendi. Bu lansman da yine projenin yer aldığı alanda gerçekleştirildi. Lansman da Altın Oran projesi hakkında bilgiler verildikten sonra davetlilere 1+1, 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezdirilerek daire hakkında, fiyat listesi ve ödeme seçenekleri gibi bilgiler verildi.

3 blokta toplam 1.215 adet daireden oluşan Altın Orman Gordion projesi “eşi yo beşi var” sloganı ile satışa sunuldu. Projenin 26 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrılmış olup 180 bin metrekare inşaat alanına sahiptir.

İzmir Bornova Altındağ’da inşasına başlanan Gordion Altın Orman projesinde yer alan satılık daire fiyatları 239 bin TL’den başlıyor 528 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Tel: 444 4 521