Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Orman nerede yükseliyor?

İzmir’in Bornova ilçesinde, Gürtaş İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Altın Orman konut projesi, toplam 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1215 daireden oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 dubleks tipte daire seçenekleri yer alıyor. Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Altın Orman konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 290 bin lira olarak belirlendi. Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 0,98 faiz oranıyla kredi kullanabiliyorlar.

Altın Orman konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Konut projesi, deniz ve orman manzarasına sahip. Asansörlü konut projesinde balkon da yer alıyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi sosyal donatılarıyla olduğu kadar merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Uçan Yol’a sadece 1 dakika uzaklıkta yer alan konut projesi; otogara 2.5 kilometre, Konak’a 6 kilometre, Çevreyolu’na 1,5 kilometre, Point AVM’ye 2.5 kilometre, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 5 kilometre, Yaşar Üniversitesi’ne 4.5 kilometre, 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’ne 7 kilometre, MTK’ya 500 metre, Forum Bornova’ya 5 kilometre, Bayraklı’ya 7 kilometre, Aile Sağlık Merkezi’ne 1 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na 15 kilometre, Adliye Sarayı’na ise 7.5 kilometre mesafede konumlanıyor.

Altın Orman konut projesi, Altındağ, Merkez Mahallesi 4557/1 Sok. Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 4 521 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.