Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Orman projesine yoğun ilgi

İzmir Bornova’da, Gürtaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gordion Altın Orman projesi, yoğun ilgi görüyor. Projede kısa sürede 400 daire satıldı.

Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, projenin yurt dışından da talep gördüğünü söyledi. Alıcıya kişiye özel ödeme seçenekleri de sunduklarını belirten Uğurluel, 60 aya kadar 0.98 faiz oranıyla firma kredisi sağladıklarını söyledi. Uğurluel “Özellikle 3+1 ve 2+1 daireler büyük ilgi görüyor, çünkü yatırım amacıyla gelenler Altın Orman projesini gördükten sonra oturmaya karar veriyorlar” dedi.

Uğurluel, projeyi 30 Ağustos 2020’de sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Uğurluel, projeyle ilgili bilgi de verdi. Projede 15 bin metrekarelik doğal koru bulunacağını belirten Tuna Uğurluel; 1+1, 2+1, 3+1, az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere toplam bin 215 adet dairenin bulunacağını ifade etti. Projede bir de pet otel bulunacağını belirten Uğurluel;havuz, süs havuzu, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve piknik alanları gibi birçok sosyal donatının olacağını sözlerine ekledi.