Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Park Evleri oturuma hazır

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Mumcular Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Bodrum Altın İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Altın Park Evleri Bodrum konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Bodrum konut projesi Mumcular Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri duvar kağıdı, ısıcam, görüntülü diafon, ankastre mutfak, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda projede çocuk oyun parkı, otopark, barbekü, piknik alanı gibi donanımlar mevcutken doğa ile iç içe bir yaşam sunulmaktadır. Güvenlikli site içerisinde önü açık, doğa manzaralı, ferah daireler yer almaktadır.

Altın Park Evleri Bodrum konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 75 metrekare ile 102 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 60 adet daireye yer verilmiştir.

Altın Park Evleri Bodrum daire fiyatları ne kadar?

Bodrum konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 515 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 515 bin TL,

Brüt 103 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Mumcuların merkezinde, sağlık ocağına, okullara, pazara, marketlere ve toplu taşımaya yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Bodrum merkeze 30 km, Bodrum-Milas havaalanına 26 km uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0252 373 62 84 ve 0533 376 59 11 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…