Kategoriler
Proje Haberleri

Altınoluk Oscar Koru Villaları satışları devam ediyor

Altınoluk Oscar Koru Villaları projesi oldukça ilgi çeken bir projedir. Oskar İnşaat tarafından yapılandırılan bu proje geniş ve konforlu odalara sahiptir. 5 + 1 oda sayısına sahip bu villalar brüt 210, net ise 180 metrekare alan kaplamaktadır. Konumu, fiyatı ve özellikleri bakımından dikkat çeken bu villalar incelenebilir ve ilan kapsamında bilgi alınabilmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sizlerin ihtiyaç duyduğu özellikler kapsamında geliştirilmektedir. Satılık lüks villalar 525 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Kişiye özel bahçe ve dinlenme alanları projede bulunmaktadır. Aynı zamanda Oscar İnşaat’ın sunduğu avantajlarla kişiye özel tasarım imkânı da bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu tasarıma göre de kişiye özel ödeme imkânı vardır. Ödeme imkânı olarak sadece para değil takas imkânı da bulunmaktadır. Sizlere projede ücretsiz iç mimari ve peyzaj mimarı desteği sunulmaktadır. Özellik olarak çelik kapısı ve ısı camı da mevcuttur. Ayrıca otoparkı bulunan bu sitede ısı yalıtım ve ses yalıtımın mevcuttur. Doğa ile iç içe olan bu projenin genel olarak özellikleri bu şekildedir. İlanda bulunan bu evin kat sayısı birdir. İki tane banyosu bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak ise doğalgaz (kombi) kullanılmaktadır. Site içerisinde bulunan bu villalar konumundan dolayı güneş almaktadır. Site adı Koru Villaları olarak geçmektedir. Bu şekilde evin genel özelliklerinden bahsetmek mümkündür.

Altınoluk Oscar Koru Villaları  konumu ve fiyat bilgisi

Bu villaların konumu alıcıya oldukça kolaylık sağlamaktadır. Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunmaktadır. Bu site yürüme mesafesi olarak semt pazarına ulaşabilir. Aynı zamanda yakınlarda sağlık ocağı, ilkokul-ortaokul ve camide bulunmaktadır. Bu şekilde sizler yürüme mesafesinde bu yerlere ulaşmanız mümkündür. Aynı zamanda ulaşım olarak otobüs durağına yürüme mesafesindedir. Doğa ile iç içe olan bu ev aynı zamanda şehir manzarası sizlere sunmaktadır. Konum imkanının oldukça iyi olması ilgi çeken özelliklerinden biridir.

Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip  villaların fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den  başlamaktadır. Villaların fiyatları 1 milyon 600 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Aynı zamanda sizler daha fazla detaylı bilgi alarak bu konu hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu şekilde Altınoluk Oskar Koru villaları projesinin genel özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu evi değerlendirmek istiyorsanız daha fazla bilgi almanız mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 532 314 45 70 numaralı telefonu adresini ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version