Kategoriler
Proje Haberleri

Altınoran hemen teslim

Sinpaş GYO firmasının imzası ile Altınoran projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ankara iline bağlı bulunan Çankaya ilçesinde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje geniş yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Söz konusu olan proje bu kapsamda zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Projede bulunan konutlar 38 katlı bloklardan meydana geliyor. Altınoran projesi bünyesinde 2 bin 647 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Altınoran projesindeki konutlar 1+1, 1+2, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise altı farklı plandan oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Altınoran projesinde yer alan 1+1 konutlar 570 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 1+2 konutların fiyatları ise 855 bin 800 TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 daireler 1 milyon 28 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 235 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutlar ise 1 milyon 311 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projedeki konutlar İlkbahar Mahallesi, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi, Turan Güneş Blv. No:54’te konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.