Kategoriler
Proje Haberleri

Altınorman fiyat

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Bornova ilçesinde Altınorman Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gordion Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje üç bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Altınorman projesi bünyesinde bin 215 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje otuz katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

38 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen projede Bornova’da Meriç Mahallesi’nde inşa ediliyor. Altın Orman İzmir projesi 4557/1 Sokak No:18’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Altın Orman Bornova projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 54 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar B+ konut segmentinde yer almaktadır.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutların fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Altınorman projesinde bulunan 3+1 konutlar da 660 bin  900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Tamamı peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 20 indirim fırsatının sunulduğu konut projesinin 2020 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.