Kategoriler
Proje Haberleri

Altıntepe Suites satışları devam ediyor

Konut projesi BMB İnşaat Grup Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmiştir. Altıntepe Suites Maltepe konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi, Altıntepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi Altıntepe Mahallesi, Pınarlı Sokak, No: 22 A, Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Maltepe konut projesi kaliteli malzeme kullanılarak hayata geçirilmiştir. BMB İnşaat Grup Mühendislik güvencesi ile hayata geçirilen projede uygun kredi imkanları yer almaktadır. Satışları devam eden projede satışları devam eden 5+2 çatı katı dubleks daireler yer almaktadır. Söz konusu bu daireler brüt 220 metrekare, net ise yaklaşık 200 metrekare civarındadır. Konut projesi konut kredisi kullanmaya uygundur.

Altıntepe Suites Maltepe projesinde yer alan dairelerde adsl, kartonpiyer, teras, ankastre fırın yer almaktadır.  Ayrıca giyinme odası, intercom sistemi, akıllı ev sistemi, asansör, gömme dolap, ısı cam gibi özelliklerde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca klima, set üstü ocak, fiber internet vardır. Görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklerde dairelerde yer almaktadır.

Projedeki konut bloklarında hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, açık otopark yer almaktadır. Ayrıca kapıcı dairesi, oyun parkı, spor alanı, su deposu gibi özellikler de yer almaktadır.  Bunların dışında kablo tv, kapalı otopark ve uydu sistemi de mevcuttur. Projede dinlenme alanı, süs havuzu, yeşil alan, çocuk oyun alanı ve güvenlik gibi alanlar mevcuttur.

Altıntepe Suites fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda dairelerin satışları devam etmektedir.

Satışı devam eden  brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 tip çatı dubleks daire 2 milyon 130 bin TL’den satışa sunulmuştur. Yüzde 0.64, 0.84, 0.94 gibi farklı faiz oranları ile 750 bin TL’ye kadar konut kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Altıntepe Mahallesi, Pınarlı Sokak, No : 22 A, Maltepe / İstanbul posta adresinde yer almaktadır. Konut projesi Tevfik Sağlam Caddesi ile Pınarlı Sokağının kesiştiği köşede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0541 506 60 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..