Kategoriler
Proje Haberleri

Altower’da 48 aya kadar vade fırsatı

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Sahrayıcedit’te, Altınbaş Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Altower konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

330 daireden meydana gelen projede, sadece 1+1 tipte daireler mevcut durumda. Konut projesindeki daireler, 75 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı. Projede istenilen üniteleri birleştirip değişik daireler elde edebilmek mümkün.

Konut projesinin 2020’nin ilk aylarında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Altower konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 1 milyon 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 1 milyon 920 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 2 milyon 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde 48 aya varan vadeler yapabilmek mümkün.

Altower konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Proje, geniş peyzaj alanlarıyla da ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Proje; D-100 otoyoluna ve Yeni Sahra metro istasyonuna 200 metre uzaklıkta yer alıyor. Proje; Göztepe Köprüsü’ne ve Göztepe metro istasyonuna ise 500 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Proje; Optimum AVM’ye, CarrefourSA’ya, Marmara Üniversitesi, Atatürk Fen Lisesi ve Özel Göztepe Hastanesi gibi yerlere oldukça yakın.

Altower konut projesi, Sahrayıcedit Mahallesi Mümin Deresi Sokak No: 2 Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0216 411 9292 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.