Kategoriler
Proje Haberleri

Altun Cadde Gaziantep satışları başladı

Altun Cadde Gaziantep projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yüksel Altun İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bağımsız ticari alanlar ile 2 blok ve 6 kattan oluşan binalar mevcuttur. Her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bağımsız ticari alanlar ile 2 blok ve 6 kattan oluşan binalar mevcuttur. Her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yarı kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca zengin peyzaj çalışması, alternatif çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Her katta 2 adet 10 kişilik, tam otomatik, özel tasarımlı asansörler bulunmaktadır. Ortak alanlar için su deposu ve jeneratör mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda balkon dahil olmak üzere bireysel yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire bütünlüğüne uyum sağlayacak zarif çizgileriyle asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Duvarlarda alçı dekor çıta uygulamaları yapılmaktadır. Ayrıca ıslak zemin altlarına denk gelen bölümlerin alçıpanı yeşil alçıpandan yapılmıştır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ıslak zeminlere seramik uygulanmaktadır. Diğer zeminlere ise derzli parkeler uygulanmaktadır. Dairelerin dış kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardır.

Altun Cadde Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Küçükkızılhisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Üstelik dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Altun Cadde Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Altun Cadde Gaziantep projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik projenin kat irtifakı kurulmuş olup krediye uygun durumdadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 675.000 TL ile 725.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 875.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 999 19 69 veya 0 (533) 045 47 93 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…