Kategoriler
Proje Haberleri

Altunhan Suite satışları devam ediyor

Altunhan Suite projesi İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesinde Kavakdere Mahallesi’nde yer alıyor. Altunhan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje yatay mimari anlayışı ile tasarımı yapılan 3 adet bloktan oluşuyor. 4 bin metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilen proje 90 adet daire ve 22 adet mağaza barındırıyor.

Beylikdüzü Marina’nın yanında konumlanan Altunhan Suite sakinlerine İstanbul’un yoğun temposundan uzaklaşma imkanı sunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1  ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 68 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor.

Altunhan Suite özellikleri

Altunhan Suite yatay bir mimariye sahip proje konumu sayesinde alıcılarına hem şehir hem de deniz manzarası sunuyor. Alıcılarının ihtiyaçları ve isteklerinin ön planda tutulduğu projede üstün tasarım teknolojisi yer alıyor. Modern mimari anlayışıyla tasarlanmış olan proje deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun. Avantajlı bir noktada bulunan konutlar çevrede bulunan çok sayıda okul, hastane ve markete kolay ulaşım sağlıyor.

Blokların altında yer alan mağazalar ise projenin sakinleri için alışveriş imkanı sağlıyor. Altunhan Suite bünyesinde bir kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve Türk hamamı ve Fitness merkezi gibi fırsatlar barındırıyor. Ayrıca arsa içerisinde kafe ve restoranlar, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi olanaklar bulunuyor. Deniz ve göl manzarasına sahiplik yapan proje, alıcılarına İstanbul’un yoğun temposundan uzaklaşarak dinlenme imkanı sunuyor.

Daire ücretleri ne kadar?

Proje bünyesinde bulunan ve merkezi ısıtma özelliğine sahip 90 adet konutun fiyatları 699 bin 999 TL ile 2 milyon 399 bin 999 TL arasında değişiklik gösteriyor. 1+1 daire fiyatları 699 bin 999 TL’den başlarken, 2+1 daire fiyatları ise 1 milyon 99 bin 999 TL ile 1 milyon 199 bin 999 TL arasında değişiklik gösteriyor. 3+1 daire fiyatları 1 milyon 399 bin 900 TL’den, 4+1 fiyatları 1 milyon 699 bin 999 TL’den başlıyor. 5+1 planlı daireler ise 2 milyon 399 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Altunhan İnşaat’ın Türkiye İş Bankası ile yapmış olduğu garantörlük anlaşması kapsamında alıcılar için uygun oranlarda konut kredisi almak mümkün hale geliyor. Ayrıca proje bünyesinde yapılan satışlarda kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış olan projedeki dairelerin içerisinde balkon, ebeveyn banyosu ve giyinme odası yer alıyor. Proje kapsamında yapılan satışların anahtar teslimi ise Haziran 2021’de yapılacak.

Adres: Kavaklı Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, No: 3 1/1C Beylikdüzü / İstanbul
Telefon : 0212 595 1 595

Diğer proje haberleri için tıklayınız.