Kategoriler
Proje Haberleri

Alya 4 Mevsim hafriyat çalışmaları başladı

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul ile Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul bir proje hayata geçirmeye hazırlanmaktadır. Söz konusu olan Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başlamıştır. Projede ön talep süreci devam etmektedir. Ayrıca satış ofisi ve örnek daire tamamlanmıştır. Proje eylül ayında lansmana hazırlanmaktadır.

Kaliteli ve elit bir yaşam sunacak

Şirketin bu yıl hayata geçireceği son projesi olan Alya 4 Mevsim, 11 katlı dört blokta toplam 217 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 6 ticari alandan oluşmaktadır. Daire tipleri 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 olarak planlanmıştır. BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut projesi ile ilgili bilgi vermiştir. Akkuş, inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtmiştir. Ayrıca Akkuş “Bu proje kaliteli ve elit bir yaşam sunmaktadır.

Tasarım, malzeme kalitesi, konsepti, dış cephe detayları projemizi diğer projelerden ayıran özelliklerdir. Bu proje, Esenyurt için iddialı bir proje olacak. Şimdiye kadar devamlı Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Artık bu çevrenin dışına çıkarak farklı bölgelere de açılıyoruz. Bu kapsamda Levent’te inşaatı devam eden ‘Alya Teras’ın dışında, şimdi de Esenyurt’ta projemizi hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuşmuştur. Yüksek kaliteli ve lüks dairelerden oluşan bu proje, sosyal alanlarıyla da dikkat çekmektedir. Lobi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik salonu, Türk hamamı, soyunma kabinleri, sauna ve buhar odası mevcuttur. Ayrıca 157 araçlık kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Alya 4 Mevsim merkezi konumda

Alya 4 Mevsim konumu, İstanbul, Esenyurt’un merkezinde yer almaktadır. Üstelik geniş peyzaj alanıyla bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandırmaktadır. Şehrin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam alanı yaratmaktadır. Ayrıca merkezi konumunun verdiği avantajının dışında sosyal faaliyet alanlarıyla doğanın içinde bir sosyalleşme ortamı sunmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version