Kategoriler
Proje Haberleri

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor

İstanbul Alya 4 Mevsim konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Esenyurt İlçesinde yükselen proje BOSS4 Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir.  Konut projesi dört konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Esenyurt İlçesi Atatürk Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Proje dört konut bloğundan meydana gelmekte olup toplam 217 adet lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında 6 adet ticari birim de yer almaktadır. Alya 4 Mevsim kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında ön talep aşaması başlamış olup, lansmanının Eylül ayı sonunda yapılacağı planlanmıştır. Aynı zamanda proje sosyal alanları ile de dikkat çekmektedir. Proje içerisinde lobi, kapalı havuz, spor salonu, toplantı salonu, hamam, sauna gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda Esenyurt konut projesinde 157 araç kapasiteli kapalı otopark da bulunmaktadır.

Esenyurt konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Esenyurt’ta kaliteli ve elit bir yaşam fırsatı sunan proje, tasarım, kaliteli işçilik özellikleri ile iddialı bir projedir.

Alya 4 Mevsim konumu ve fiyatları hakkında

Alya 4 Mevsim konut projesi kapsamındaki daire fiyatları ve ödeme koşulları henüz belirlenmemiş olup, ön talep toplama süresindedir. Konut projesi Atatürk Mahallesi, 2288 Sokak, Esenyurt/ İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 25 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…