Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Cadde Konutları Lüleburgaz Yaşam Buluyor

Kırklareli Lüleburgaz konut projesi Modern Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Alya Cadde Konutları Lüleburgaz konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Zafer Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. 4 katlı bloklardan meydana gelen projede toplam 18 dair yer almaktadır. Aynı zamanda projede dairelerin dışında 6 adet ticari alan da yer almaktadır. Konut projesinde 750 metrekarelik bahçe düzenlemesi ve ağaçlandırması yer almaktadır. Aynı zamanda her daire için kapalı otopark bulunmaktadır. Bunun dışında bahçede oturma alanı ve süs havuzu da yer almaktadır. Daire içlerinde ankastre set, vestiyer, çamaşır dolabı gibi imkanlarda mevcuttur.

Alya Cadde Konutları Lüleburgaz konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 140 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Alya Cadde Konutları Lüleburgaz Daire Fiyatları Ne Kadar?

Lüleburgaz konut projesinde yer alan dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 785 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 140 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 785 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konu projesi, şehrin merkezinde, hastane, market, okul ve çarşı bölgesinde yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Zafer Mahallesi, Lüleburgaz/Kırklareli adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0546 857 22 22 ve 0288 415 55 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version