Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Dolunay Projesi Beylikdüzü’ne Soluk Getiriyor

Akkuş Gayrimenkul ve El Khatib Group’un ortaklığı ile kurulmuş BOSS4 Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen Alya Dolunay, kentsel dönüşüm projelerine yenilikçi bir vizyon kazandıracak. Beylikdüzü İlçesinin en değerli bölgelerinden biri alan Atatürk Bulvarı’nda inşa edilen proje, bölgeye soluk getirecek.

Satışa sunulan konut projesinin geçtiğimiz aylardan yıkımı tamamlanmıştır. İnşaat çalışmalarına da hız kesmeden devam edilmektedir. 5 bin 56 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler ise 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde tasarlanmıştır. Daire büyüklükleri ise 183 metrekare ile 357 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin fiyatları, 2.300.000 TL’den 4.250.000 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Üstelik projede 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alana sahip bahçe yer almaktadır. Sosyal alanlar açısından zengin olan projede, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik ve toplantı odası mevcuttur. Üstelik Türk hamamı ve sauna da mevcuttur.

Ticari ve konut projesi olan Alya Dolunay yükseldiği bölgeye prestij kazandıracak

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, Alya Dolunay konut projesinin merkezi konumda yer alması, üst düzey donanıma sahip olması ve geniş bahçe alanı ile bölgede yer alan diğer kentsel dönüşüm projelerine de vizyon getireceklerini vurgulamıştır. Akkuş Grup Yönetim Başkanı Abdülkadir Akkuşta proje hakkında şu sözleri söylemiştir; “2020 yılının sonlarında 300 milyon TL’lik yatırımla başladığımı 3 konut projesinden biri olan Alya Dolunay, ortaklığımızın en prestijli konut projelerinden biri haline gelecektir. 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, her anlamıyla sahiplerine kazandıran bir proje haline gelecektir. Ticari ve konut projesi olarak bölgeye vizyon kazandıracağız. 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alana sahip bahçesinin yanı sıra kapalı havuz, spor salonu, etkinlik ve toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda sosyal alanları ile pandemi dönemindeki izole yaşama üst seviye bir boyut kazandıracağız.” sözlerini sarfetti.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanı başında yükseliyor

Alya Dolunay konut projesi, ticari ve konut projesi olarak Beylikdüzü İlçesi’nin merkez konumu olan Atatürk Bulvarı’ndaki yeri ile her yatırımcıyla hitap etmektedir. Proje, Yaşam Vadisi’nin hemen yanında yükselmektedir. Aynı zamanda etrafındaki AVM, hastane ve eğitim kurumları bulunmaktadır. Üstelik ulaşım alanlarına da yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Ayrıcalıklı hayat düşüncesini tekrar tanımlıyor

5 bin 56 metrekare alana sahip olan Alya Dolunay konut projesinde 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipi yer almaktadır 108 daire ve 12 ticari alan olmak üzere toplam 120 bağımsız bölüm yer almaktadır. Aynı zamanda 3 bin 634 metrekare büyüklüğe sahip geniş bahçesi bulunmaktadır. Lobi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik odası, Türk hamamı ve saunada sahip olduğu olanaklardandır. Böylece zengin sosyal donatı alanları ile ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.