Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Dolunay satışa sunuldu

BOSS4 Gayrimenkul firması Alya Dolunay projesini ticari ve konut projesi olarak geliştirmiştir. Bu proje sayesinde kentsel dönüşüm prestij kazanacaktır. Beylikdüzü’nün Atatürk Bulvarı’nda ve Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanı başında bu proje yapılacaktır. Bölgeye bu şekilde yenilikçi bir vizyon getirilecektir. Bu projeye yaklaşık olarak 100 milyon lira yatırım yapılmıştır.

5 bin 56 metrekarelik alan üzerine 2 blokta inşa edilen bu proje 3 bin 634 metrekarelik peyzaj alanına da sahiptir. Bu peyzaj alanına sahip bahçesiyle izole yaşam anlayışını temsil eden proje daha kapsamlı hale getirilmiştir. Satışa sunulan projelerdeki daireler 3+1, 5+2 olmak üzere 108 ev bulundurmaktadır. Aynı zamanda 12 dükkân olmak üzere 120 bağımsız olan bölüm projenin içerisinde yer almaktadır. Lobi, Kapalı havuz, toplantı ve etkinlik odası, spor salonu, hamam ve saunadan oluşan sizlerin vakit geçireceği sosyal alanlar bulunmaktadır. 24 ay sonra teslim edilecek olan bu projedeki daire fiyatları da 2 milyon 300 bin liradan başladığı da bilinmektedir.

Beylikdüzü’ne yapılan yeni proje

Yenilikçi bir arka olan Akkuş Gayrimenkulün Lübnanlı bir ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul yeni proje ile karşımıza çıkmaktadır. 2021 yılının yatırımları arasında bu kentsel dönüşüm projesi olan Alya Dolunay satışa sunulmaktadır. Geçtiğimiz aylarda yıkımı tamamlanarak projenin hafriyat çalışmaları sona ermiştir. Bu şekilde projenin inşaat çalışmaları hız kesmeden ilerlemiş vaziyettedir. Atatürk Bulvarı’nda yer alan Alya Dolunay projesinin büyük bir kısmı yeşil alanlardan oluşmaktadır. Dairelerin geniş ve konforlu olması aynı zamanda dükkanlarıyla da ticari açıdan her kesime hitap eden bu proje dikkat çekmektedir.

Alya Dolunay projenin detayları

5 bin 56 metrekare alan üzerine 2 blok şeklinde proje inşa edilmektedir. Proje 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde 108 evden oluşmaktadır. Aynı zamanda 12 tane dükkân olmak üzere 120 bağımsız bölüm yer almaktadır. Daire büyüklüğü genel olarak 183 ile 357 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Daire fiyatları arasında 2 milyon 300 bin liradan başlamaktadır. Bu fiyatlar 4 milyon 250 bin liraya kadar çıkmaktadır. Projede yeşilliğe oldukça önem verilmektedir. Bunun kanıtı olarak 3 bin 640 metrekarelik bir peyzaj alanına sahip olan bahçesi vardır. Ayrıca kapalı havuzu, spor salonu, toplantı ve etkinlik odası, hamam ve saunası da mevcuttur. Pandemi dolayısıyla geçirdiğiniz izole yaşamın en sağlıklı halini bu evler kapsamında sizlere sunulmaktadır.

Bu şekilde proje genel kapsamda anlatılabilir. Daha fazla bilgi alarak projedeki daireleri inceleyebilirsiniz. Geniş ve konforlu odaları, lüks ve ferah daireleri sizlere sunan bu proje ayrıntılı haliyle satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi için 0532 257 71 71 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla proje için tıklayınız…