Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Grandis ödeme seçenekleri

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü ilçesinde, BOSS4 Gayrimenkul İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Alya Grandis konut projesi, toplamda 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 100 adet konut ve 8 adet de dükkân bulunuyor. Konut projesinde 3+1 tipte, 4+1 tipte, 6+2 tipte ve 7+2 tipte konutlar mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 3+1 daireler 136, 144, 182 ve 190 metrekarelerde 4 tipte, 4+1 daireler 201 metrekare, 6+2 daireler 315 metrekare ile 327 metrekare, 7+2 daireler 372 metrekare büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Alya Grandis konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 750 bin TL ila 1 milyon 500 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde peşin ödemede yüzde 20 indirim olanağı mevcut. Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Alya Grandis konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Hidroforlu ve jeneratörlü olan konut projesinde, asansör de mevcut durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Toplam 10 adet bloktan meydana gelen proje, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje; AVM’lere, hastanelere ve okullara yakın bir noktada bulunuyor.

Yaşam Vadisi’ne kolay ulaşılabilir bir konumda hayata geçirilen konut projesi; metrobüse 7 dakika, Marmara Park’a 7 dakika, marinaya 6 dakika, TEM bağlantı yoluna ise sadece 5 dakika mesafede inşa ediliyor. Proje; Medicana Hospital’a, Acıbadem Hastanesi’ne ve TEM Hastanesi’ne de yakın bir yerde.

Alya Grandis projesi, Adnan Kahveci Mahallesi, 34528 Beylikdüzü/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 855 57 50 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.