Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Grandis’de 36 ay sıfır faiz

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde hayata geçirilen Alya Grandis Beylikdüzü projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

25 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Alya Grandis Evleri projesinde toplam 100 adet daire ve 8 adet ticari ünite yer alıyor.

3+1, 4+1, 6+2 dubleks ve 7+2 dubleks olmak üzere dört farklı tip dairelerin yer verildiği Alya Grandis projesindeki dairelerin alanları ise 135 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Alya Grandis projesinde yüzde 25 veya 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme imkanı bulunuyor.

Alya Grandis projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Alya Grandis projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 520 bin TL’den başlıyor 2 milyon TL’ye kadar yükseliyor.

Alya Grandis projesi Adnan Kahveci Mahallesi, Ihlamur Caddesi, Kalkan Sokak, No: 9 Beylikdüzü / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 855 57 50