Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Grandis’te peşinde yüzde 20 indirim

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, BOSS4 Gayrimenkul İnşaat firmasıyla hayata geçirilen Alya Grandis projesi, toplam 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

İnşaat çalışmaları hâlen süren proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Projede toplam 10 adet blok mevcut durumda bulunuyor.

Alya Grandis projesi konut sayısı

Alya Grandis projesi, toplam 100 adet konuttan ve 8 adet dükkândan meydana geliyor.

Alya Grandis projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Alya Grandis projesinde; 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 136 metrekare ila 372 metrekare arasında değişiyor.

Alya Grandis projesi teslim tarihi

Yüzde 65’i satılmış durumdaki Alya Grandis projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Alya Grandis projesi konut fiyatları

Alya Grandis projesindeki konutların fiyatları, 850 bin TL ila 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede toplam 40 adet satılık daire yer alıyor.

Alya Grandis projesi ödeme planı

Alya Grandis projesinde, peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Projedeki daireler, aynı zamanda banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Ayrıca projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak da konut sahibi olabilmek mümkün.

Alya Grandis projesi site özellikleri

Alya Grandis projesinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Asansörü de bulunan projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede ayrıca hidrofor ve jeneratör de mevcut durumda.

Alya Grandis projesi nerede yükseliyor?

AVM, hastane ve okulların bulunduğu noktada yükselen Alya Grandis projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Proje, Adnan Kahveci Mahallesi, 34528 Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Alya Grandis projesi iletişim bilgileri

Alya Grandis projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 855 57 50 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.