Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Marin projesinde hemen tapu-hemen teslim ile izole yaşam

Alya Marin projesi İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yeni alıcılarını bekliyor. Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatip Group ortaklığıyla yaratılan BOSS4 Gayrimenkul’ün yaratım sürecinden geçirdiği konut projesi, ilçenin en güzel bölgesi Kavaklı’da yükseldi. Deniz manzaralı ve bahçeli daireleriyle yeni emlak trendlerine kolayca yanıt bulabileceğiniz dairelerden ev sahibi olabileceğiniz gibi; hemen tapu-hemen teslim fırsatları sayesinde 10 dükkândan oluşan ticari birimden birine sahip olma fırsatını da elinizde bulundurabilirsiniz.

Alya Marin proje özellikleri

İstanbul Beylikdüzü’nün en nadide bölgesi, Kavaklı’da hayat bulan konut projesi; yatay mimari konseptini benimsedi. Yeşil alanların çoğaltıldığı proje için, site içerisindeki bahçeler deniz manzarasıyla bir bütünlük yakalıyor. Geniş cephelere sahip olan prestijli yapı, 119 ila 303 metrekare arasında değişen boyutlara sahiptir.

Alıcının tercihlerine bırakılan daire seçenekleri 2+1’den başlayarak 6+2’ye kadar uzanıyor. Toplamda 64 daireyi içinde barındıran tasarımıyla çok konuşulacak olan Alya Marin; 10 dükkânı bünyesine katarak hizmette sınırsızlığın kapısını araladı.

Isı ve ses yalıtımı sayesinde huzurun yeniden tanımlandığı yapıda; mutfak, oturma odası, salon ve başlıca odaların dizaynı için farklı tasarım teknikleri kullanılmıştır. Bu sayede her bir metrekaresinin değerlendirildiği evin en minimal alanı bile geniş bir görünüme kavuşturulmuştur.

Mahalle konsepti benimsendi

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş sokağı, Alya Marin projesi ile Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirildi. Burada öne çıkan dükkanlar sayesinde ihtiyaçlara anında yanıt bulunabileceği gibi, farklı konsepti ile sosyal yaşam bir araya getirilebilecek.

Lübnanlı El Khatip Grup ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul imzasını taşıyan projenin; izole bir yaşama adım atmak için son derece ideal olduğunu hatırlatan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, proje hakkında beklenen detayları verdi.

Beylikdüzü’nün en iyi muhitinde konumlandırılan konut ve dükkanlar, Kavaklı’da izole bir yaşam arzusunu gerçekleştiriyor. Yeşil alanların çokluğu, az katlı ve bahçeli yapısı gibi nedenlerden dolayı mahalle konseptinin de zeminini hazırlamıştır. Beylikdüzü ilçesinin talep toplayan bölgesinde deniz manzarası yaşam sakinlerine huzurlu bir atmosferi getirdi. Pandemi süreci boyunca değişen tüketici isteklerine uygun bir biçimde tasarlanan proje; talepte yoğunluk yaşıyor.

Teslimler Aralık 2020’de

Farklı büyüklüğe sahip 9 blok üzerinden yükselen konutlar, 2+1’den 6+2’ye değişen daire seçeneklerini beraberinde getirdi. Toplamda 64 konut ve 10 dükkândan oluşan projede, Nişantaşı’nın bir benzerine sahip alışveriş sokağı ilginin odak noktası oluyor.

Alya Marin projesi; kapalı sosyal alanları, çocuk oyun parkları ve doğal peyzaj düzenlemesinin etkilerini satış grafikleriyle ortaya koydu. Projenin inşaat çalışmalarının yüzde 60 kadarı tamamlanırken, satışların yüzde 90’ı tamamlandı. Dairelerin 119 ila 303 metrekare arasında değiştiği bilgisine karşılık, dükkânların boyutları 82 ila 125 metrekare arasındadır.

Modern mimari yapısıyla dikkat çekmekte vakit kaybetmeyen Alya Marin; doğal topoğrafya ile uyumunu en üst düzeye çıkardı. Ferah ve nezih bir yaşama adım atmak isteyenleri birinci sınıf malzemeden yapılmış konutlar beklerken; kesintisiz güvenlik ve servis hizmeti yaşam sakinlerini özel hissettirmekte birebirdir.

Ulaşım imkânları

Kavaklı’da izole bir yaşam fırsatı, doğayla iç içe yaşama hazırlıyor. Sahile yürüme mesafesiyle dikkat çeken proje bölgesi, aynı zamanda eğitim kurumları, hastane ve alışveriş merkezleriyle komşudur. West İstanbul Marina’ya yalnızca 100 adımlık mesafesiyle dikkat çeken Alya Marin; hemen tapu-hemen teslim ile alıcıları yaşam bölgesine davet ediyor.

900 bin TL’den başlayan fiyatlar

Projede bir dairenin minimum fiyatı 900 bin TL’den başlamaktadır. Dükkân sahibi olmak isteyenlerin ödeyeceği miktar ise 1 milyon 200 bin TL’ye yükseliyor. Konutların yüzde 90 oranlı satışı sağlanırken, geriye kalanı için elinizi hızlı tutmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

444 25 92

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.