Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Mercan Beylikdüzü’nün kalbinde hızla yükseliyor

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı’da BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan projesinin ilk katı tamamlandı. Akkuş Gayrimenkul’un Lübnan temelli El Khatib Group ile ortaklığından doğan BOSS4 Gayrimenkul’ün 2020 senesinin son çeyreğinde şekillendirmiş olduğu yatırımları ilk meyvesini verdi.

5 bin 548 metrekarelik bir arsada inşaatı gerçekleştirilen ve 4 bloktan oluşan Alya Mercan projesi bünyesinde 84 daire bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks daire opsiyonlarının yer aldığı projenin teslimi ise 18 ay sonra gerçekleştirilecek. Daire ücretleri ise 600 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 4 katlı 4 blok halinde konumlanmış konutları büyükleri ise 97 metrekare ila 326 metrekare arasında değişiyor.

Alya Mercan özellikleri

Yatay mimari konsepti ile inşa edilen Alya Mercan projesi, Beylikdüzü’nün merkezine yeni bir yaşam anlayışı kazandırmak için hazırlanıyor. Hafriyat çalışmaları tamamlanmasının ardından ilk katının inşaatı yapılan proje her biri 4 katta oluşan 4 blokta 84 adet daire barındırıyor. Proje bünyesinde büyüklüğü 97 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks daireler barındırıyor.  Hem çocuklu ailelerin hem de beyaz yaka çalışanlarının beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan projenin teslimi ise 18 ay sonra yapılacak.

Projede yer alan dairelerin fiyatları 600 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Lansmana özel yüzde 50 peşinata, yüzde 0 faiz ve 24 ay vade avantajları ile satışa çıkan konutlara aynı zamanda peşin ödemede yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan Alya Mercan 600 yat bağlama kapasitesine sahip olan West İstanbul Marina’ya 5 dakika, Yaşam Vadisi’ne ise 2 dakikalık mesafede bulunuyor. Proje aynı zamanda okullar bölgesine 1 dakika, İDO iskelesine 5 dakika, toplu taşıma noktalarına 7 dakika, TEM ve E-5 bağlantı yollarına ve en yakın hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Nefes aldıran renkli yaşam

Alya Mercan, 4 bloğunu birleştiren geniş bahçesiyle yatay mimarinin en modern örneklerinden biri olarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı vadediyor. Proje bünyesinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal imkanlar barındırıyor. 7/24 güvenlik hizmeti sunan proje peyzajı ve çevre düzenlemesi ile de sakinlerine şehir kalabalığından uzaklaşma imkanı sağlıyor. Tüm olanakları ile Alya Mercan sakinlerine “nefes aldıran renkli bir yaşam” sunmaya hazırlanıyor.

Proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version