Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Mercan projesinde sosyalleşme ve eğlence alanları

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yükselen Alya Mercan projesi, 5 bin 548 metrekare değerindeki arsa alanında çok sayıda sosyal donatıyı barındırıyor. Projenin yükleniciliğini Lübnanlı El Khatip Group ile Akkuş Gayrimenkul ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat firması tarafından yapılıyor. Arsa alanına dört blok içerisindeki 186 adet konutu alan projede, kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Tüm mevsimlerde, site sakinlerine yüzme keyfini yaşatacak olan projede, çocuklar için de eğlence ve sosyalleşme aktivite alanları bulunuyor. Beylikdüzü’ne konumlandırılan projedeki çocuk oyun alanları, çocuklar için eğlence, sosyalleşme ve becerilerini geliştirme alanı.

Çocuklar çocukluğunu doyasıya yaşasın diye kurulan çocuk oyun alanlarının yanı sıra projedeki sauna, havuzda yüzme; keyfine alternatif olarak karşımıza çıkıyor. İster havuzda ister saunada… Proje, denize de yakın mesafede yer alıyor. Yüzme alanlarıyla beden sağlığını destekleyecek donatılara sahip projede, fitness merkezi de bulunuyor. Ayrıca, projedeki futbol sahası ve basketbol sahası da konut sakinlerine hizmet verecek.

Teslimler 2 yıl sonra

Teslimlerinin Haziran 2022 döneminde yapılması beklenen Alya Mercan projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 daireler, brüt 97 metrekare ile brüt 326 metrekare arasındaki alternatiflerle potansiyel alıcılarının karşısına çıkıyor.

Projedeki 1+1 daire tipleri, net 51.03 metrekarelik büyüklüğe sahip durumda. Bu dairelerin teras alanı, 12,09 metrekare değerinde. Ayrıca, bu teras alanının küçük bir kısmı, klimalı olacak şekilde planlandı.

İki oda ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, net 84.19 metrekare, üç oda ve bir salonlu daireler, net 105,90 metrekare, 5+2 daireler ise 204,63 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Projedeki konutlar hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

Alya Mercan projesindeki konut özellikleri

Alya Mercan projesinde lansmana özel ödeme!

Bahsi geçen projedeki dairelerin fiyatı, 600 bin Türk lirasından başlıyor. Konut fiyatının yarısının peşin ödenmesi durumunda, kalan borç, vade farksız 24 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirimin sunulduğu proje hakkında “444 25 92” numarasından detaylı bilgi edinilebiliyor.

Adres: Kavaklı Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Huzur Sokak, No:7, Beylikdüzü/İstanbul

 

Exit mobile version