Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Alya Mercan projesinde teslimler 18 aylık sürecin sonunda başlatılacak

Alya Mercan projesi hakkında son durum değerlendirmesi yapan Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beylikdüzü Kavalı’da projenin ilk katının tamamlandığını duyurdu. Konut çalışmalarında hedef teslim tarihi 18 ay olurken, inşaat sürecine hız kazandırılmaya devam ediliyor.

Alya Mercan projesinde son durum

Boss4 Gayrimenkul İnşaat’ın imzasını taşıyan, Beylikdüzü Kavalı konumlu konut projesi Alya Mercan, ilk teslimlerini 18 ay sonra yapacak. Akkuş Group tarafından getirilen açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl 3 yatırımını 300 milyon liraya denk getiren şirket, 2021 yılına emin adımlarla girdi. Temelin atıldığı Alya Mercan konutlarının kısa sürede birinci kat ile taçlandırıldığı bilgisine ulaşılırken, yeni yerleşim bölgesinin toplamda 5 bin 548 metrekarelik alanı kapsaması bekleniyor. 4 blok üzerinden 4 katlı olarak planlanan proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks daireleri barındırmaktadır. 84 daireden meydana gelen projede, daire büyüklükleri minimum 97 metrekareden maksimum 326 metrekare arasında değişim gösteriyor. Fiyatların 600 bin TL’den açıldığı bilgisine karşılık, konumu merkezde bulunan Alya Mercan, sahip olduğu yatay mimari konseptiyle dikkat çekmektedir.

Ferah bir yaşam alanı

Bölgenin kalabalıktan arındırılmış yapısı ferah bir yaşama kapı açıyor. Geniş bahçelerin bulunduğu dört bloklu konut projesi hem doğa hem de sosyal yaşam olanakları sağlamaktadır. Alıcıları doğayla bir araya getirmeyi hedefleyen şirket, projede lansmana özel ödeme seçeneklerini duyurdu. Yüzde 50 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 24 ay vade avantajının getirildiği konutlarda, peşin ödemelerde yüzde 10 kadar indirim yapılıyor. Anahtar teslimlerini 18 ay sonra olarak duyuran Akkuş Group; görüşlerde Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş’a yer verdi. Boss4 Gayrimenkul İnşaat’ın hizmetleri dahilinde, ne olursa olsun yatırımcılara verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Akkuş, 4 yıldır faaliyetleri bu koşullar altında sürdürdüklerini söylüyor.

3 proje için 300 milyon liralık yatırım

2020 yılında hazırlık yapmaya başlayan şirket, 3 proje için toplamda 300 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdi. Bunu yaparken yatırımcılara 2021 yılında getirilerin olacağına dair açıklamalar yapan Akkuş, birtakım sözlerin verildiğini vurguladı. Bu aşamada verilen sözleri tutmak için başlatılan çalışmalar soluksuz bir şekilde sürdürülüyor. Yatırımın ilk meyvesi ise Alya Mercan olacak.

“Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” sloganıyla yapılan tanıtımlar, yılın son çeyreğinde planlanan konut projesini bir üst seviyeye taşıdı. Geniş bahçe, balkon ve yatay mimarinin getirdiği sağlıklı konut avantajı, sunulan izole ve ferah yaşam ile birleşince son derece değerlidir.