Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Alya Mercan yüzde 0.97 faiz oranı ile satışta

Alya Mercan projesi İstanbul, Beylikdüzü Kavaklı’da insanlara mükemmel bir yaşam ortamı sunmaya hazırlanmaktadır. Üstelik Alya Mercan Konutları projesinin fiyatları konusunda da yatırımcılara büyük kolaylıklar sunuyor. 5 bin 548 metrekare bir alanda 4 blok olarak inşa edilen konutlarda 1+1 daireler,2+1 daireler, 3+1 daireler, 4+2 daireler, 5+2 daireler ve 6+2 daireler bulunmaktadır. Bloklar 4’er katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Bloklarda toplam 84 daire bulunmaktadır. İnşaat sektörünün parlayan markası olan Akkuş Gayrimenkul ve BOOS4 Gayrimenkul inşaat ortaklığı ile yapılan yılın ilk projesi olan Alya Mercan yatırımcıların çok memnun kaldığı ödeme fırsatı sunulmaktadır. Alya Mercan daireler için faizi yüzde 0,97 olacak şekilde 120 ay vadeyle ödeme imkanı sunuyor.

Bütün daire tiplerinde yüzde 0.97 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu muhteşem konutların fiyatları 600 bin Türk lirasından başlamaktadır. Projede inşaat tüm hızıyla devam ederken yatırımcıların isteği üzerine ödemede oldukça büyük bir kolaylık sağlandı. Peki konutlar ne zaman teslim edilecek? Konutların teslimleri 2022 yılının Aralık ayında yapılacak.

Proje kapsamındaki konutları büyüklükleri 97 metrekareden başlamaktadır. Projenin en büyük konutları 326 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Yatırımcılar Nefes Aldı

2021 yılının ilk projesi olan Alya Mercan Beylikdüzü ilçesinin en değerli bölgesi olan Kavaklı’da bulunuyor. Akkuş grubun yönetim kurulu başkanı olan Abdülkadir Akkuş Alya Mercan projesindeki yatırımcılara çok büyük bir ödeme kolaylığı sağladıklarını belirtti.

Abdülkadir Akkuş yatırımcıların projede henüz yaşam başlamadan bile rahat nefese kavuştuğunu belirtti.

Projenin konumu, yatay mimari olarak tasarlanması, geniş bahçeleri ve her dairede balkon olması ile projenin ana teması nefes aldıran yaşam olarak belirlenmiştir. Abdülkadir Akkuş proje işinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek söz verildiği tarihte teslimin gerçekleşeceğini açıkladı. Ayrıca konuşmasında yatırımcılara sağlanan önemli ödeme kolaylığıyla yatırımcılara da nefes aldırdıklarını vurguladı.

Alya Mercan özellikleri neler?

Alya Mercan Evleri şehirden uzak huzurlu bir yaşam alanında bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde hem kalabalıktan uzakta hem de hareketli bir yaşam alanında bulunuyor. 4 bloğun ortasında geniş bir bahçe bulunuyor. Proje bahçeleri ve sosyal ortamları ile kullanıcılarına çok güzel bir sosyalleşme alanı sunmaktadır.

Yatay mimari konseptli proje her boyutta konutlarıyla her aile tipine uygundur. Proje hem çocuklu ailelerin hem de çalışanları ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Projenin eğitim kurumlarına yakın olması çocuklu ailelerin tercihi olmasına sebep olmaktadır. Projede 600 bin lira ile 3 milyon arasında değişen fiyatlar ile her aile tipinin istediği konuta sahip olmasına imkan sağlanmaktadır.

Beylikdüzü’nün kalbinde

Beylikdüzü’nün tam merkezinde bulunan Alya Mercan Evleri projesi konumu sayesinde yatırımcıların göz bebeği olmaktadır. West İstanbul Marina’ya, Yaşam Vadisi’ne yakınlıkları ile yatırımcıları cezbetmektedir. Projenin okullar bölgesine olan yakınlığı ve toplu taşıma alternatiflerine yakınlığı projenin çok büyük değer kazanmasına vesile olmaktadır.

Tel: 444 25 92

Diğer proje haberleri için tıklayınız