Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Modern İnegöl satışları devam ediyor

Alya Modern İnegöl projesi kullanışlı mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa İnegöl’de bulunan proje Kanuni İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Sitede 6 adet blok bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 6 adet blok bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 192 metrekaredir. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Harika peyzajı ve doğal güzellikleriyle yaşama değer katacak özelliklere sahiptir. Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun parkı, spor alanı ve kafeterya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır.

Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Lake iç kapılar ve Lake mutfak mevcuttur. Banyo ve tuvaletlerde gömme rezervuar sistemleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, mutfak ve lavabolarda birinci sınıf armatürler bulunmaktadır. Işık havuzlu aydınlatma sistemi mevcuttur. Ayrıca engelliye uygun asansör ve rampa bulunmaktadır.

Alya Modern İnegöl konumu ve fiyatları hakkında

Alya Modern İnegöl projesi Bursa’nın İnegöl İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca site doğa, göl ve park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz marketler ve semt pazarı mevcuttur.

Söz konusu konutlarda lansmana özel avantajlı satışlar bulunmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 146 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL ile 875.000 TL arasında değişmektedir. Büyüklüğü brüt 192 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.000.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 711 28 61 ya da 0 (541) 875 89 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız