Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Onist Beylikdüzü satışları tüm hızıyla devam ediyor

Alya Onist Beylikdüzü projesi  Akkuş Gayrimenkul ile Lübnanlı El Khatib Group tarafından kurulan BOSS4 Gayrimenkul tarafında hayata geçiriliyor. Teslimlerin başladığı proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi’nde yer alıyor. Projede kalan son dairelerin satışları ise devam etmektedir. Peki projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar, konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

BOSS4 Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilen projede daire teslimlerine başlandı.  Konut projesinde 2+1 tip daireden 6+2 tip daireye kadar bir çok farklı konut seçenekleri mevcuttur. Beylikdüzü, Kavalı Mahallesi’nde yer alan  toplam 106 adet konut yer alıyor. Dairelerin alanları ise 120 metrekare ile 290 metrekare arasında değişmektedir.

Beylikdüzü konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2, 5+2 ve 6+2 tip konutlar yer alıyor. 8 konut bloğundan meydana gelen projede toplam 106 daire mevcuttur. Projede asansör, hidrofor, kamera sistemi, ısı yalıtımı gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca jeneratör, yangın merdiveni, su deposu, uydu sistemi de bulunmaktadır.

Alya Onist Beylikdüzü ulaşım

Kavalı Mahallesi’ndeki Alya Onist Beylikdüzü projesi ulaşım bakımından oldukça iyi konumdadır. Proje 600 yat bağlama kapasiteli West İstanbul Marina’ya sadece yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca eğitim alanlarına yalnızca 2 dakika,  İDO iskelesi ve Yaşam Vadisi’ne ise 2 dakika mesafede yer alıyor. Toplu taşıma bölgesine 7 dakika, TEM bağlantı yolunu 7 dakika mesafede yer almaktadır.

Kavaklı konut projesinde sosyal alanlar arasında fitness salonu, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik, basketbol ve futbol sahası da yer almaktadır.

Alya Onist Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Proje içerisinde yer alan 2+2 ve 3+2 tip dairelerin satışları devam ediyor. Bu dairelerde fiyatlar 1 milyon 350 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları, dairelerin büyüklüklerine, tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösteriyor.

  • Brüt 192 metrekare alana sahip 2+2 tip dubleks daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Projede yer alan brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 25 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..