Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Onist’in tamamlanan dubleksleri yatırımcılarla buluşuyor

İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesinde yer alan ve her anlamda adından söz ettiren proje Alya Onist’in dubleks daireleri satışa çıktı.

Akkuş Gayrimenkul ve Lübnan’lı El Khatib group iş birliği ile hayata geçirilen BOSS4 Gayrimenkul firmasının projesi olan Alya Onist, toplamda 20 adet dubleks dairesini satışa sunmuş durumda.

yakın zamanda inşaat çalışmalarının tamamlanması planlanan proje yer aldığı bölgede ilgi görüyor. Şimdiden satışa sunulan 20 adet daire ise alıcılarını dubleks konut tipinde bekliyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar 3+2, 5+2 ve 6+2 daire tiplerinden meydana geliyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ile 300 metrekare arasında yer alıyor. Bahsi geçen dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Gerek konum gerekse donanım açısından Beylikdüzü’nde prestij sahibi bir proje olan Alya Onist’te bulunan konutların yüzde 70’lik kısmı satılmış vaziyette.

Konu ile ilgili bilgi veren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “7 bin metrekarelik alan üzerinde, 8 blokta inşa ettiğimiz projemizle destek paketine ilk dahil olan firmalardan biri olarak çok başarılı bir satış grafiği çizdik. Pakete ek olarak sunduğumuz kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan kazançlı bir yatırımla buluşturduk. Sunduğumuz hemen tapu avantajı da talebe yol gösterdi. Sahip olduğu geniş bahçesi ve yeşil alanla zenginleştirilmiş sosyal donatı alanı projemizin bir diğer avantajlı yönünü oluşturdu. Satışlarımızın ivme kazandığı haziran ve temmuz ayında projemizin neredeyse tamamının satışını gerçekleştirdik. 1 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar farklı tiplerde 106 daireden oluşan projemizin son tamamlanan 5+2, 6+2 dubleks dairelerden oluşan kısmını da 970 bin  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduk.” dedi.