Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Onist’te anahtar teslimlerinin başlatıldığı duyuruldu

Alya Onist’te teslim sürecinin başlatıldığını duyuran Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projede istenilen satış oranını yakaladıklarından söz etti.

Alya Onist’te yaşam fırsatı

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnanlı El Khatib Group tarafından kurulan BOSS4 Gayrimenkul imzalı Alya Onist projesinde teslimlerin başlatıldığı duyurusu geldi. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş tarafından yapılan açıklamaya göre, proje pandemi süresince bile yükselen bir satış grafiği çizmiştir. Projenin 2+1’den başlayarak 6+2’ye kadar konut seçeneklerini yükselttiğinden söz eden Akkuş Gayrimenkul; Beylikdüzü Kavalı’da konumlandırılan Alya Onist’te yaşam fırsatının sunulduğu söylendi. Toplamda 106 daireden meydana gelen konut projesi, boyut bakımından 120 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Alya Onist’te yaşamın yatay mimari konseptle ortaya çıkması, özellikle yüksek katlı projelerden bağımsızlaşmasına neden oldu. Kişilerin aile yaşantısına göre değişen tercihleri, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2, 5+2 ve 6+2’de birleşiyor. 8 blok üzerinden tasarlanan 106 konut, donanım bakımından güçlendirildi.

Projede ulaşım imkânları

Beylikdüzü’nde hayat bulan Alya Onist projesi, ulaşım bakımından oldukça değerlidir. Kavaklı bölgesinde yükselen konutların yatırımcıyı cezbettiği haberleri, ulaşım imkânlarıyla her geçen büyümekte. 600 yat bağlama kapasiteli West İstanbul Marina’ya sadece yürüme mesafesinde yer alan yerleşim yeri, eğitim alanlarına yalnızca 2 dakikalık bir uzaklıktadır. İDO iskelesi ve Yaşam Vadisi’ne olan uzaklığını yine 2 dakikada sınırlandıran konutlar, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika içinde varmanızı sağlar. TEM bağlantı yolunu kullanmak isteyenler için 7 dakikaya ulaşan süre, E-5 bağlantı yolunda kısalarak 5 dakikaya iner. Hastanelerin aynı mesafede bulunduğunu söyleyen Akkuş Gayrimenkul; ulaşım ağını Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika ve diğer eğitim kurumlarına 1 dakikaya kadar genişletti.

Geleneksel mahalle konsepti benimseniyor

Yatay mimari üzerinden tasarlanan proje, bahçeli daireleriyle ilgiyi odak noktasına dönüştürdü. Geleneksel mahalle kültürünün benimsendiği Alya Onist’te yapım teknikleri moderndir. Sosyal donatılar arasında kişileri, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası bekliyor. Bireylerin yaşam güvenliğini korumak için yola çıkan firma, aynı zamanda 7/24 güvenlik sistemlerini devreye soktu.

Özel çevre düzenlemesi ve yeşil peyzaj alanlarıyla bütünleşen bir görünüm yalnızca Alya Onist’te olacak. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın olgunluk dönemi eserlerinden birisi olarak tanımladığı Alya Onist projesi hakkında konuştu. Pandemi dönemine denk gelen yeni konut beklentisini güçlü sosyal alanlarıyla karşılayan proje, yatırımcıları tarafından yoğun ilgiye uğradı. Yatay mimari tasarımdan yola çıktıklarını söyleyen Akkuş, geniş bahçeli daire seçenekleriyle mahalle kültürünün yeniden yaşatılacağını ifade etti.

Salgın hastalık karşısında izole yaşam arzusunda bulunanlar için ideal olan daireler, pandemi süresince grafikte yükselen bir değer gördü. Hemen tapu avantajından yarar sağlayan vatandaşların talep artışıyla karşılaştıklarını belirten Akkuş, geniş bahçeli ve zengin sosyal donatı alanlarıyla önemli bir projeye imza attıklarını bildiriyor. Tecrübede köklenen yapısı ve güçlü finansal durumuyla teslim aşamasına geçilen konutların satış fiyatı 1 milyon 500 bin TL’den başlatıldı.