Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Teras projesinde kişiye özel ödeme seçeneği sunuluyor

BOSS4 Gayrimenkul tarafından çalışmalarına başlatılan Alya Teras projesinde yüzde 30 peşinat karşılığında 24 ay süren taksitlerle satın alma seçeneği sunuluyor. Ayrıca, projeden daire satın alımlarda kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor.

Akkuş Gayrimenkul ve Lübnanlı şirket El Khatip Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul firmasının imzasının bulunduğu projedeki teslimlerin önümüzdeki yılın eylül ayında başlaması bekleniyor.

Levent’in merkezî bir konumundaki 1 dönümlük arsa alanı üzerinde kurulan proje, yatay mimarili ve 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Büyükdere Caddesi’ne konumlandırılan projede 129 daire ve 8 dükkân bulunuyor.

Alya Teras projesindeki daire fiyatları

İş merkezlerine yakın mesafelerde yükselen projedeki 1+1 daire tipleri net 32,15 metrekare büyüklüğü ile net 44,95 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki alternatifle inşa ediliyor. Projedeki 2+1 daireler ise net 49,1 metrekare ile net 78,45 metrekare büyüklüklükleri arasında, dört farklı tip seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Bağlantı yollarına kısa mesafelerde bulunan projedeki 2+1 daire tiplerinin birinde giyinme odası da bulunurken ikisinde ebeveyn banyosu yer alıyor. Projedeki 1+1 dairelerde balkon bulunmazken 2+1 dairelerin üçünde balkon yer alıyor.

Projedeki 2+1 dairelerin fiyatı ise 630 bin liradan başlıyor.

“Talep ciddi bir ivme kazandı”

Çok iddialı bir projeye giriştiklerini ve Alya Teras projesi için şubat ayında talep toplamaya başladıklarını dile getiren Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, pandemiye rağmen talepte azalma olmadığına işaret etti. Akkuş, “Son dönemde ise talep ciddi bir ivme kazandı.” dedi.

Abdülkadir Akkuş, “Ortaklığımız sayesinde çok sayıda Alya markalı projeye imza attık. Son projemiz Alya Teras’ta ise bu zamana kadar sektörde elde ettiğimiz köklü tecrübe ile Levent’te çok iddialı bir projeye giriştik. Alya Teras’taki iddiamıza yatırımcılarımız da sahip çıktı. Hem konumu hem de donanımıyla projemizi Levent’in yükselen yıldızı olarak tanımladılar. Geçtiğimiz şubat ayında talep toplamaya başladık. Pandemiye rağmen talepte hiç hız kesmedik. Son dönemde ise talep ciddi bir ivme kazandı. Buradan yola çıkarak yatırımcılarımıza çok cazip bir teklif sunarak, onları yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit ve kişiye özel ödeme avantajıyla buluşturuyoruz.” sözlerini kaydetti.

Alta Teras nerede inşa ediliyor?

Proje, 4. Levent Metro İstasyonu’na 4 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca TEM Otoyolu’na da 4 dakikada ulaşım olanağı sunan proje, E5 Otoyolu’na 9 dakikalık mesafede yer alıyor. Projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 6 dakikada gidilebiliyor. AVM’yi ve iş merkezlerini çevresine alan proje; Büyükdere Caddesi, Levent – Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 25 92