Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Teras projesinde son dairelere “cazip fiyatlar”

İş merkezlerine, eğlence mekânlarına dolayısıyla şehrin uğrak yerlerine kısa mesafelerde yükselen Alya Teras projesinde, satılık olarak 2+1 daireler kaldı. İstanbul’un merkezî konumların birinde inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklükleri, 95 metrekareden başlayıp 130 metrekareye kadar çıkıyor.

Avrupa Yakası üzerinde yükselen projeye talep yoğun olurken Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Son kalan 2+1 dairelerimizi da cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 830 bin Türk lirasından başlıyor. BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatip Group ortaklığıyla kuruldu.

Ulaşım ağlarına 10 dakikadan yakın

Donatıları ve merkezî konumu sayesinde projeye olan talebin yoğun olduğu belirtilirken Alya Teras, toplu taşıma ve bağlantı yollarına kısa mesafelerde bulunuyor. Büyükdere Caddesi’ne konumlandırılan projenin 4. Levent metro istasyonuna 4 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

Projenin alanı TEM otoyoluna 4 dakika, E5 otoyoluna 9 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca, projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 6 dakikada gidilebiliyor.

Önümüzdeki yılın eylül ayında, anahtar teslimlerine başlanması beklenen alışveriş ve iş merkezlerini de çevresine alıyor.

“İddialı bir projeye giriştik”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş “Ortaklığımız sayesinde çok sayıda Alya markalı projeye imza attık. Son projemiz Alya Teras’ta ise bu zamana kadar sektörde elde ettiğimiz köklü tecrübe ile Levent’te çok iddialı bir projeye giriştik. İnşaattaki iddiamızı, bu projemizde de bir kez daha gözler önünde serdik. Projemize gelen talep karşısında 2+1 dairelerimizin satışını tamamlama noktasına ulaştık. Son kalan 2+1 dairelerimizi da cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alya Teras nereye konumlandırıldı?

Alya Teras Adres: Büyükdere Caddesi, Levent – Beşiktaş/İstanbul

Telefon: 444 25 92