Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya dev proje!

Gayirmenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Alyans İnşaat, Gebze’de gerçekleştirdiği büyük iki projesinin ardından üçüncü projesi ile geliyor.

İstanbul’a komşu, hızla gelişen bölgelerden biri olan Çayırova’da hayata geçirilecek olan üçüncü proje Gebze’de bulunuyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, hedeflerinin Alyans İnşaat’ı, ülkenin önde gelen gayrimenkul markalarından biri hâline getirmek olduğunu belirtti. Bu süreçte 2021 yılına daire hazırlıkların devam ettiğini belirten Ergün, yatırım projeleri açısından iyice güçlenecekleri bir yıl olacağının altını çizdi.

Ali Cemal Ergün, “Alyans İnşaat olarak 2021 yılında da en iyi yaptığımız işi yapmaya; ekonomiye ve temsilcisi olduğumuz gayrimenkul sektörüne katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Cadde Alyans projesinin yanı sıra bölgede gayrimenkul geliştirmek için sahip olduğumuz büyük bir arsa stoku bulunmakta ve firmamıza ait 50 bin metrekarelik arazi üzerinde bin konutluk yeni proje çalışmalarına şimdiden başladık.” diye konuştu.

Projede dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer verilecek. Bu şekilde de bölgedeki ticari ünite ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayacak olan projede sosyal donatılar da bulunuyor. Çayırova’nın en büyük projesini hayata geçireceklerini belirten Ergün, 2+1’den 5+1’e kadar farklı konut tiplerinden meydana gelen bir proje hazırladıklarını söyledi. Konutların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.