Kategoriler
Proje Haberleri

Alyans Yapı 5 Atapark satışları başladı

Alyans Yapı 5 Atapark projesi estetik ve modern mimari yapısı ile sizler için satışa sunulmuştur. Uşak Merkez’de bulunan proje Saha & Alyans Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 15 bağımsız bölümden oluşan 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 15 bağımsız bölümden oluşan 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 68 metrekare olmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılmaktadır. Binada 1 adet 10 kişilik asansör bulunmaktadır. Ayrıca ısı yalıtımı, ses yalıtımı, hidrofor ve su deposu gibi pek çok özelliğe sahiptir. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Dairelerdeki mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olmaktadır. Banyo içerisinde Hilton dolap ve cam duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Alyans Yapı 5 Atapark konumu hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte eğlence merkezi, market, park ve okul bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır.

Alyans Yapı 5 Atapark fiyatları ne kadardır?

Alyans Yapı 5 Atapark projesinde bulunan, brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 320.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede lansmana özel indirimli fiyatlar ve geniş takas avantajları mevcuttur. Bunun yanı sıra satılan dairelerin tamamı müşterilere “garanti belgeli daire” şeklinde teslim edilmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (276) 223 94 48 veya 0 (554) 598 94 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version