Kategoriler
Proje Haberleri

Alyapark Etlik’te kişiye özel ödeme koşulları

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, Hakmen Yapı inşaat firması tarafından hayata geçirilen Alyapark Etlik konut projesi, toplam olarak 82 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde iki adet blok mevcut. Konut projesindeki bütün daireler 4+1 tipte tasarlanarak alıcıya sunuldu. Konut projesindeki tüm daireler 200 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 75’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Alyapark Etlik konut projesi fiyatları

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 540 bin TL ila 595 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Alyapark Etlik konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi ve mescit gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Ebeveyn banyolu projede akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Projede geniş ve yeşil peyzaj alanları da yer alıyor. Projedeki bütün daireler, panoramik Ankara manzarasına sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, yer aldığı merkezi noktayla dikkatleri çekiyor. Proje, hastanelere ve okullara oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Alyapark Etlik konut projesi, Şehit Kubilay Mah. 142. Cadde No: 15 Keçiören/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0533 153 25 92 – 0532 363 47 96 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.