Kategoriler
Proje Haberleri

Amasya Beyaz İnci Konutları satışları devam ediyor

Amasya Beyaz İnci Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Amasya, Merkez’de bulunan proje Çıtak İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 3 artı 1 konut tipindeki daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 konut tipinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 120 metrekaredir. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca zemini enjeksiyon uygulamalıdır. Dairelerde yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Kombi, ankastre mutfak ve kiler gibi birçok özellik bulunmaktadır. Voleybol sahası, çocuk oyun alanı ve kamelyalar gibi sosyal alanlar mevcuttur.

Amasya Beyaz İnci Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Amasya Beyaz İnci Konutları projesi, Amasya’nın Merkez İlçesi Göllü Bağları Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projedeki fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Ayrıca araç takası yapılmaktadır. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (358) 203 00 43 ya da 0 (532) 527 99 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version