Kategoriler
Toki Haberleri

Amasya Hamamözü Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Hamamözü Mahallesi’nde hayata geçirilen Amasya Hamamözü Toki Evleri projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Amasya Hamamözü Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Amasya İli, Hamamözü İlçesi’nde inşa edilen Amasya Hamamözü Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 11:00’da başladı. Hayata geçirilen proje  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. 

Toplam 106 adet konuttan meydana gelen projede alt gelir grubuna ait 28 adet 2+1 ve orta gelir grubuna ait 22 adet 3+1 tip daire olmak üzere toplam 50 adet daire kura yöntemi ile satışa sunuldu. 2+1 ve 3+1 tip dairelere ise toplam 29 adet başvuru yapıldı.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Amasya Hamamözü Toki Konutları projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 131 bin 603 bin TL’den başlıyor. Fiyatlar 190 bin 961 bin TL’ye kadar yükseliyor. 2+1 tip dairelerde taksitler ise 439 TL’den başlıyor.

Amasya Hamamözü Toki Evleri projesinde yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 207 bin 126 bin TL’den başlıyor. Projede 3+1 daire fiyatları 259 bin 495 bin TL’ye kadar yükseliyor. 3+1 tip konutlarda aylık taksitler ise 921 TL’den başlıyor.

Projedeki 2+1 tip dairelere yüzde 12 peşinat ödeme ve 180 ay vade veya yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. 3+1 tip konutlarda ise yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade veya yüzde 20 peşinat ve 180 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Amasya Hamamözü Toki Konutları projesinde kura çekilişi 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 11:00’da başladı. Proje 50 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Amasya Hamamözü Toki kura sonuçları

50 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Amasya İli, Hamamözü İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

30 Ekim 2020 tarihinde ayrıca Kırklareli İli, Pehlivanköy İlçesi’nde hayata geçirilen Kırklareli Pehlivanköy Toki kura sonuçları da belli oldu. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 1 adet 2+1 tip daireye 16 adet başvuru yapıldı. Projede 2 adet 3+1 tip dairelere ise 30 adet başvuru yapıldı.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…