Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Amasya Taşova Toki ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından inşa ettirilecek olan Amasya İli, Taşova İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Amasya Taşova Toki Evleri projesinin ilahesi gerçekleştirildi.

Toplam 158 adet daireden meydana gelen Amasya Taşova Toki Konutları projesinin ihalesi bugün yapıldı. İhale 14 Kasım 2019 tarihinde Perşembe günü saat 14:30’da gerçekleştirildi. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde gerçekleştirildi.

İhalesi gerçekleştirilen toplu konut projesinde 158 adet konutun dışında ayrıca 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 500 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri ve büyüklükleri

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Amasya Taşova Toki Evleri projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin 118 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 40 tanesi ise 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede ahşap görünümlü kaplamalar ve dekoratif pencereler kullanılacak.

Amasya Taşova Toki Konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.