Kategoriler
Proje Haberleri

Amasya Yeni Şehir Konutları projesinde yaşam başladı

Amasya Yeni Şehir Konutları zengin sosyal donatıları ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Amasya’nın Merkez İlçesinde yaşama başlayan proje Akmen İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi, Helvacı Mahallesi üzerindeki 29 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Amasya Yeni Şehir Konutları projesi 4 konut bloğundan oluşmaktadır. Proje kapsamında toplam 160 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin yanı sıra 1 adet dükkan da mevcuttur. Daire büyüklükleri brüt 105 ve 140 metrekare arasında değişmektedir.

Proje kapsamındaki daire içleri ankastre mutfak, ebeveyn banyosu, vestiyer, mutfak doğalgazı gibi donatılara sahiptir. Aynı zamanda görüntülü diafon, ADSL, ısıcam gibi donatılar da mevcuttur. Proje toplamda 9 bin 710 metrekarelik açık alana sahiptir. Her daireye 1 adet açık otopark düşmektedir. Bunun yanı sıra basketbol, voleybol ve çoklu saha yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanı, kamelyalar, dinlenme alanları, koşu, yürüyüş ve bisiklet yolu da mevcuttur. Site içerisinde yer alan peyzajda 20 çeşit ağaç ve bitki, pek çok çiçek çeşidi bulunmaktadır. Güvenlikli site içerisinde kapıcı hizmeti de yer almaktadır.

Amasya Yeni Şehir Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Amasya Yeni Şehir Konutları konut projesi, şehrin merkezinde Helvacı Mahallesinde hayata geçirilmiştir. Proje konumu itibariyle şehir merkezi, cami, okul gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Ayrıca dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma noktalarına da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt alanları 105 metrekare ile 140 metrekare arasında olan dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0358 242 00 40 ve 0532 478 71 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version