Kategoriler
Proje Haberleri

Amber Villaları eşsiz körfez manzaralı daireler satışta

Kocaeli, Başiskele mevkiinde konumlu Amber Villaları projesi eşsiz körfez manzarası ve geniş villa konutları ile satışta. Proje denize sıfır konumu ve özel sosyal olanakları ile dikkat çekiyor. Projede ödeme imkanları neler? Proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Ayrıca projede yer alan villaların sosyal olanakları neler?

Amber Villaları özellikleri

Proje kapsamında brüt 285 metrekarelik 5+1 tip evler mevcut. Projede toplam 20 adet müstakil villa sahiplerini bekliyor.  Ayrıca her villanın kendine ait 2 veya 3 araçlık otopark alanı da var. Geniş bahçe kullanım alanları ile konforunuzu önemseyen villalar mimarisiyle de dikkat çekiyor. Projede villaların içerisinde giyinme odası ve ebeveyn banyosu da mevcut. Ayrıca teras ve ankastre mutfak imkanına sahip villalar ısı yalıtımı ile ses yalıtımı bakımından da gelişmiş özelliklere sahip.

Amber Villaları sosyal olanakları

Yuvacık’ta konumlanan projede site içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesis mevcut. Site içerisinde ayrıca basketbol sahası ve çocuk oyun alanı da var. Yürüyüş yoluna sahip site kendine ait özel güvenlik hizmetine de sahip. Konum olarak denize sıfır olmasıyla dikkat çeken proje hastane, belediye ve okullar gibi önemli merkezlere de yakın mesafede yer alıyor. Doğa ve şehir manzarasının yanında körfez manzarasına da sahip olan villalar size huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Bahçeli ve dubleks villalar İzmit’e 10 dakika mesafede konumlu.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri

Projedeki brüt 285 metrekare alana sahip 5+1 villalar 3 milyon 080 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  Başiskele konut projesinde fiyatlar 3 milyon 320 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Proje kapsamındaki satılık villalar konut kredisi kapsamına uygun olması ile ön plana çıkıyor. Ancak proje kapsamındaki villaları görüntülü arama ile gezme seçeneğiniz mevcut değil. Projede Garanti Bankası aracılığıyla konut kredisi kullanılmaktadır. İnşaat firmasına özel olarak yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay taksit seçenekleri mevcuttur. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0262 444 62 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…