Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Amber Villaları projesi 120 ay vade ve 0,99 faizle satışa çıktı

Amber Villaları, 13 bin 865 metrekare üzerinden hayat buluyor. Ekcan Grup imzasının taşındığı proje Kocaeli’nin Başiskele bölgesindedir. Banka kredisine uygun olan konutlarda 120 ay yüzde 0,99 faizle konut kredisi kullanmak mümkün. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim getiren firma, vade imkanları da sunmaktadır. Projede teslimlerin Ağustos 2021’de başlamasına karşılık satışlar devam ediyor.

Amber Villaları proje özellikleri

Kocaeli’nin Başiskele bölgesinde yükselen konutlar 13 bin 685 metrekare alana sahiptir. Ekcan Grup imzasının bölgeye renk katmasıyla birlikte, 20 adet müstakil villadan meydana gelen projeye “Amber Villaları” adı verildi. Konut tiplerinin dubleks olarak karşımıza çıkmasıyla boyutlar 5+1’dir. 285 metrekarelik villalar, bahçe boyutlarını büyüklük bakımından 160 ila 430 metrekareden değiştiriyor.

Projede sosyal donatılar

Amber Villaları sosyal alanlarını, çocuk oyun alanları ve basketbol sahasıyla tamamladı. Her geçen gün geliştirilen projede güvenlik sistemleri kurulmuştur. Açık ve kapalı otopark ile dikkat çeken villalar, yürüyüş parkurlarını bölgeye ekledi. Merkezi uydu sistemi bulunan projenin iç özelliklerinde su deposuna yer verilmiştir. Konutlarda ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve çamaşır odası bulunuyor. Tasarım sürecinde yükselen balkon ve veranda, 2020’nin emlak trendlerine yanıt vermek için oldukça idealdir.

Projede daire fiyatları

Amber Villaları, doğanın içinde yer almakla birlikte Körfez manzarasını evlere kadar taşımaktadır. Paşadağ Mahallesi’nde konumlanan konut projesi hemen TED Koleji’nin üstündedir. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Minimum villa fiyatlarının 2 milyon 350 bin TL’den başladığını duyuran Ekcan Grup, ödeme sistemini geliştiriyor. Son ödeme sistemine göre, banka kredisine uygun olan konutlarda 0,99 oranlı kredi çekimi mevcuttur. 120 ay vade farkıyla ödenmesi beklenen konut projesi, isteğe bağlı peşin ödemelere de açıktır. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirimle ev sahibi olmanın yolunu açan firma, özel olarak vade imkanları geliştirdi. Projenin henüz inşaat halinde olduğu, ancak teslim sürecinin Ağustos 2021’de başlayacağı bildirilmiştir.

Detaylı bilgi için:

Fatih Mah. Salkım Söğüt Sok. Başiskele/Kocaeli

444 62 41 / [email protected]