Kategoriler
Emlak Haberleri

Amsterdam’da konut projesine imza atma kararı Huzzak Yapı’dan geldi

Amsterdam’da yeni konut projesine imza atmaya karar veren sektör öncüsü Huzzak Yapı, projelerini yurt dışında yaymaya devam ediyor. Yapılan son bilgilendirmeye göre; gayrimenkuldeki başarısını katlamak isteyen şirket, ulusal anlamda marka olma hedefini dünyanın dört bir yanına taşıyacak.

Amsterdam’da aranan simge: Huzzak Yapı

Rotasını yeniden Avrupa’ya çeviren sektör öncüsü, projeleriyle uluslararası marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Gayrimenkulün başarılı isimlerinden olma yolunda attığı adımlar bugün ‘başarı’ kelimesini tam olarak Huzzak Yapı ile birleştirdi. Projelendirme sürecinde İstanbul’u başa alan yetkili isimler, şimdilerde yüzünü Avrupa’ya çevirme girişimlerini sürdürüyor. Yapı ve Art Tech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Demir, yurt dışı projeleri hakkında görüşlerde bulundu. Demir, yurt dışında proje geliştirme ve üretme fikrini gündemde tuttuklarını söyleyerek, “Yıllardır gündemimizde olan bir konuydu. Kurumumuza farklı ülkelerden gelen davetleri ve teklifleri değerlendirdik. Bunun sonucunda son bir yıl içerisinde etüt ve fizibilite çalışmalarına yönelmiş bulunuyoruz” dedi.

Yurt dışı için hazırlık sürecine geçildi

Art Tech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Demir, konuşmasına kaldığı yerden devam ederek gidişata yönelik açıklamalarda bulundu. Son bir yıl içinde devam ettirilen etüt ve fizibilite çalışmalarının ağırlık kazandığını belirten Demir, “Hedefimizde Hollanda’nın başkenti Amsterdam var. İlk durağımız olan Amsterdam’da konut fiyatları ortalama 410 bin Euro’nun üzerine çıkmış durumda. Biz bu bölgeye kalite ve fiyat farkıyla ayrı bir heyecan katacağız. Harlem yakınlarındaki sahil kasabası Bloemendaal’da daha lüks ve butik projeleri hayata geçirme planlarımız sürüyor” dedi.

Projelere göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version