Kategoriler
Kampanyalar Manşet

AND Gayrimenkul projelerinde Anneler Günü kampanyası

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da hayata geçirilen And Parsel projesinde ve And Frekans projesinde Anneler Günü’ne özel kampanya başlatıldı.

AND Gayrimenkul’ün iki projesinde Anneler Günü’ne özel “Evinizin 1 Odası Bizden” kampanyasını başlattı.

2018 yılı Haziran ayında ilk etap teslimlerin başlaması planlanan And Pastel projesi ile 2018 yılı Nisan ayında satışa sunulan AND Frekans projesinde Anneler Günü’ne özel kampanya ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Bu özel kampanya ya göre AND Pastel ve AND Frekans projelerinde daire satın alanlara evin bir odasını AND Gayrimenkul hediye ediyor.

AND Pastel projesinde yer alan 3+1 ve 4+1 daireler için geçerli kampanya ile, en küçük odanın fiyatı dairenin fiyatından düşülüyor. AND Frekans projesinde ise 3+1 daireler için geçerli kampanya yalnızca 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde geçerli olacak.

Kampanyada ayrıca son günlerde gündeme gelen faiz indirimi, AND Gayrimenkul tarafından 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı uygulanacak. Projelerde yüzde 1 KDV avantajı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

AND Pastel projesinde toplam 1.243 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipin daire seçenekleri yer alıyor. İlk etabın teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan AND Pastel projesi İstanbul’un Kartal İlçesinde yer alıyor.

AND Gayrimenkul tarafında 2018 yılı Nisan ayında lansmanını yaptığı AND Frekans projesi ise , E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alıyor.

Toplam 413 adet dairenin yer aldığı AND Frekans projesinin etaplarından ilki olan And Frekans 215’te ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 215 adet daire yer alıyor. Projede daire fiyatları ise 309 bin TL’den başlıyor.