Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

AND Pastel kampanyası Mart sonuna kadar devam ediyor

Anadolu Grubu tarafından inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmesi için kurulan  AND Gayrimenkul tarafından, İstanbul, Anadolu Yakası, Kartal’da inşa edilen And Pastel projesinde başlatılan kampanya 2019 yılı Mart ayı sonuna kadar uzatıldı.

And Pastel projesinde başlatılan kampanya  kapsamında aylık ödeme tutarı değişmeden, 10 yıllık konut kredisini 5 yıla indiren bir fırsat sunuyor.

2018 yılının Temmuz ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan AND Pastel projesinde yüzde 20 peşin indirim yapıldıktan sonra bu indirime ilave olarak yüzde 0,59 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Böylece bir nevi vade süresini yarıya indirilmiş oluyor.

Kampanya da AND Gayrimenkul, yüzde 1,69‘dan başlayan güncel konut kredi faizi ile 10 yıllık bireysel konut kredisine alternatif olarak, 5 yıllık kredide yüzde 0,59 faiz oranı uyguluyor. Böylece 100 Bin TL değerindeki bir konut kredisinde aylık bin 950 TL ödemeyle 10 yılda yüzde 1,69 faiz oranı ile 234 Bin TL olan geri ödeme tutarı, aylık taksit tutarı değişmeden 5 yılda yüzde 0,59 faiz oranı ile 119 Bin TL’ye düşüyor.