Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

AND Pastel projesinde 3 gün sürecek indirim kampanyası

AND Pastel projesinde kasımın ilk haftasında düzenlediği kampanyasının ardından yeni bir kampanyaya daha imza atılıyor. Anadolu Grubuna bağlı AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen projedeki yeni kampanya, 27-28-29 Kasım tarihleri arasında yapılacak satın alımlarda geçerli olacak.

Kartal’da inşa edilen projedeki satın alımlarda, belirli 15 dairede, yüzde 15 oranında indirim sağlanacak. “Bitmeyen Cuma” kampanyası, 27 ile 29 Kasım arasındaki satın alımlarda geçerli olacak. Site alanında mağaza, dükkân, özel okul ve sağlık merkezinin de bulunduğu projedeki dairelerin anahtar teslimi, hemen yapılıyor.

AND Pastel projesinde sosyal üniteler

Esentepe’ye konumlandırılan projede, çok sayıda sosyal alan bulunuyor.  Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness ve squash bunlardan bazılarını oluşturuyor. Site sakinlerinin kendilerini geliştirebileceği Kişisel Gelişim stüdyoları ve etkinlik odalarının yer aldığı projede, doğal tarım ürünlerini yetiştiren Komşuköy Platformuyla iş birliği yapıyor.

İstanbul’da inşa edilen projedeki Yeşil Blok’ta oturan site sakinleri, bu platformun faaliyetlerine katılabiliyor. Alanı 45 dönümlük olan arsanın 30 dönümü, yeşil peyzaja ayrıldığı projede, ayrıca, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu bulunuyor.

Kapalı çocuk oyun alanı, açık çocuk oyun alanı, kafeterya, organik bahçe, top sahası ve hamak alanı da projedeki kamusal eğlence alanlarının arasında.

Projedeki ulaşım olanakları neler?

Toplu taşıma araçlarının yanı sıra uğrak yollara yakın mesafelerde yer alan AND Pastel projesi, Kartal’daki deniz otobüsüne 2,5 kilometrelik Kartal metrosuna 300 metrelik uzaklıklarda bulunuyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 30, Boğaziçi Köprüsü’ne 25, TEM otoyoluna 10 kilometrelik mesafelerde konumlandırıldı. D-100 karayoluna 350 metre süren proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre.

Anadolu Adliyesine ise 500 metrelik mesafede bulunan proje, Maltepe ve Kadıköy’e de kolay ulaşım imkânı sunuyor.

AND Pastel projesinin satış ofisi nerede?

Projenin satış ofisi, “Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi, No: 8 Kartal/ İstanbul” posta adresinde yer alıyor.

Satış ofisinin telefon numarası: +90(850) 393 40 00