Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

AND Pastel projesinde “Bitmeyen Cuma” kampanyası

AND Gayrimenkul tarafından imza atılan AND Pastel projesinde, yeni bir kampanyaya daha imza atılıyor. Maltepe ilçesinde yer alan projede, 27 Kasım ile 29 Kasım arasında yapılacak daire alımlarında yüzde 15 oranına varan indirim sunuluyor.

İndirim ise seçili 15 adet dairede geçerli. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre 15 konut içerisinden her gün 5 konut, indirime çıkarılacak. Dairelerin anahtar teslimi, yapılırken taşınmazların tapu teslimi de hemen gerçekleştiriliyor.

Yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan kampanya kapsamında iki odalı ve bir salonlu, üç odalı ve bir salonlu, dört odalı ve bir salonlu daire tipleri, satış ofisinde sunulacak.

AND Pastel projesinde 60 daire satıldı

Bu yıl üçüncü düzenlenen Bitmeyen Cuma kampanyası kapsamında, 60 adet konut satıldı. Aldığı LEED Gold sertifikası ile çevreci olarak nitelendirilen projedeki evlerin tapusu ve anahtarı, hemen teslim ediliyor.

E-5’e komşu, metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan projede, 7 blok içerisinde bin 243 adet konut bulunuyor. Kartal ilçesinin sınırlarında yer alan proje, 30 dönümlük peyzaj alanına sahip durumda.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen projede, büyük yeşil alanlara yer verilirken açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, squash, Kişisel Gelişim stüdyoları, etkinlik odaları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu da projenin sosyal donatıları arasında.

Projedeki eğlence alanları neler?

AND Pastel projesindeki eğlence ve boş zaman aktiviteleri bunlarla sınırlı değil.

Projedeki çocuk oyun alanları, kapalı ve açık alanda olmak üzre birden fazla alternatif sunuyor. kafeterya, organik bahçe, top sahası ve hamak alanı da projenin sosyalleşme alanlarını oluşturuyor.

Kadın hastalıkları, dahiliye, pediatri, psikoloji gibi sağlık departmanlarının yer aldığı projede okul öncesi eğitim hizmeti de sunuluyor.

AND Pastel satış ofisi

Kampanya hakkında detaylar, satış ofisine ulaşılarak öğrenilebiliyor.

Satış ofisi: Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi, No: 8 KARTAL / İstanbul

Telefon: 0850 393 40 00